Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

About DJariArtz

DJariArtz menyediakan Perkhidmatan Perancang Perkahwinan, Dekorasi Hantaran, Katering dan Kanopi. Hubungi CiDa@ChaM 016 905 8532 / 016 232 8532 atau Email di djariartz@yahoo.com

Get The Latest News

Sign up to receive latest news

Tuesday, June 10, 2008

| |

ALBUM BLOG- Majlis Pertunangan Kak Atie

Pada 25hb Mei yang lalu, Djari Artz telah diundang ke Melaka bagi menghadiri satu majlis pertunangan. Kak Atie ini merupakan kakak saudara yang rapat dengan CiDa. Malangnya tarikh tersebut telah bertembung dengan majlis perkahwinan yang kami kendalikan pada hari yang sama. Maka, di sini disertakan beberapa gambar diterima bagi majlis pertunangan tersebut.


Majlis pertunangan ini juga mendapat kejutan istimewa dan tidak dirancang dengan kehadiran Ketua Menteri Melaka YBhg Dato' Seri Ali Rustam yang secara kebetulan hadir menerima undangan bagi satu majlis perkahwinan di kawasan yang berdekatan. Kehadiran beliau telah menimbulkan kegembiraan pada keluarga ini atas kesudian YBhg hadir singgah serta duduk minum petang semeja dan bermesra dengan para tetamu-tetamu yang lain. Kesederhanaan dan sikap ramah beliau untuk turut serta di dalam suatu majlis yang sederhana tanpa apa-apa protokol VIP adalah amat kami hargai dan sanjungi.Adalah diharap majlis ini akan menjadi satu kenangan manis buat Kak Atie dan keluarga.. kami mendoakan agar pasangan kekal bersama sehingga ke akhirnya..
www.tips-fb.com